Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συμβουλές προς άνδρες

Ξέρω πως ελάχιστοι άνδρες θα το διαβάσουν αλλά δεν πειράζει , κάποιος άλλωστε πρέπει να τα ακούσει για όλους.
1 ) Ναι επιτρέπεται να κοιτάτε άλλες γυναίκες, επιτρέπεται ακόμα και να φλερτάρετε μαζί τους (αθώα πάντα), αλλά ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ . Πόσο δύσκολο είναι βρε αγόρι μου να σεβαστείς τις κάποιες ώρες που είμαι μαζί σου? Η συμβουλή πάει στους δεσμευμένους για τους αδέσμευτους ,βλέπε συμβουλή 2.
2) Σταματήστε να πηδάτε ό,τι έχει βυζιά. Αν μάθουμε πως κάποιος πηδάει ότι του κάτσει δεν γίνεται πιο άνδρας αλλά πέφτει στα μάτια μας και την εκτίμησή μας και θεωρείται σαβουρογαμήκουλας. Γι αυτό σταματήστε να κοιτάτε με κατεβασμένο το γυαλί όποια γκόμενα περνάει από μπροστά σας και προς θεού μην πηδάτε άλλα μπάζα απλά και μόνο επειδή σας κάθονται. Ανεβάστε λίγο τη αυτοεκτίμηση σας, πάτε με όποια πραγματικά γουστάρετε ( σ αυτήν την περίπτωση ναι πάτε και με μπάζο) και καλύτερα κόφτε τον από το να τον βάλετε σε μια σάπια που ούτε καν σας αρέσει ,απλά σας κάθεται.
3) Σταματήστε να κάνετε ότι τα ξέρετε όλα, και όταν δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να πάτε στο δρόμο ζητήστε οδηγίες και παραδεχτείτε ότι ‘’ΧΑΘΗΚΕΣ αγόρι μου’’ κανείς δεν θα σε πει κριάρι επειδή έχασες το δρόμο και ζητάς οδηγίες.
4 )ΟΧΙ, δεν μπορείτε να τα επισκευάσετε όλα. Επειδή είστε άντρες και η κοινωνία ,σας γαλούχησε με την πεποίθηση να τα κάνετε όλα ,δεν σημαίνει ότι εκτός από άνδρες είστε και υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, γιατροί, ιστορικοί, κτλ. Γι΄αυτό σταματήστε να κάνετε τους έξυπνους έχοντας λύση για όλα.
5 )Μην ζητάτε να από την κοπέλα σας να κάνει ό,τι κάποια πορνοστάρ. Γιατί δεν είναι. Και ούτε εσείς είστε..
6 ) Δεν είναι όλοι οι ωραίοι γκέι. Μην βγάζετε αμέσως αδερφή όποιον ωραίο δείτε απλά και μόνο γιατί δεν ξεκολλάμε τα μάτια μας από πάνω του. Και ναι είναι πιο ωραίος από εσάς.
7 )Καμιά γυναίκα δεν θα εκτιμήσει το ότι ήπιατε 9 ποτά χωρίς να ξεράστε. Οι γκόμενες δεν είναι οι κολλητοί σας. Σας προδίδει άλλωστε το αλλήθωρο βλέμμα αγελάδας που έχετε μετά από τόσο αλκοόλ.
8 )Μην το παίζετε άνετοι από τη στιγμή που δεν είστε. Μην ρωτάτε τον αριθμό των εραστών της κοπέλας σας αν δεν αντέχετε την απάντηση, και κυρίως μην το παίζετε cool ενώ ήδη στο μυαλό σας αρχίζετε τις συγκρίσεις. Και ΝΑΙ πάντα σας λέμε ψέματα για τον αριθμό. Είναι πολλοί παραπάνω..
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.. αυτά τα ολίγα. Γεια χαρά!!

16 σχόλια:

  1. Woohoo!!! Είμαι ο ένας από τους λίγους άντρες που ελπίζεις να το διαβάσουν! :Ρ

    Μια ένσταση έχω μόνο για το πρώτο σημείο, ότι υπάρχουν και κοπέλες που το γουστάρουν αυτό, να φλερτάρεις μπροστά τους, τις προκαλεί, τις τσιγκλάει, πως το λένε.

    Περιμένω και το αντίστοιχο ποστ για τις γυναίκες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εννοείται ότι θα υπάρξει και για γυναίκες αν και έχω γράψει και γι αυτές κάτι παρόμοιο!!! και όχι σε ΚΑΜΙΑ δεν αρέσει να κοιτάς άλλες μπροστά της ! και όποια στο είπε ήθελε να στο παίξει άνετη μετά όμως είμαι σίγουρη πως έφαγε τα μαλλιά της από τα νεύρα της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρδιά μου, το τσουβάλιασμα είναι κάτι που δεν μπορεί να στέκει, όπως και να το δεις :) Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για χμ τον μισό πληθυσμό περίπου της γης, εκτός αν τις έχεις γνωρίσει όλες, τότε πάσο :)

    (Αυτή που μου το είπε παρεμπιπτόντως, είναι η μέλλουσα γυναίκα μου και νομίζω ότι μπορώ να κρίνω αρκετά καλά αν τρελάθηκε από τα νεύρα της ή όχι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μια γυναίκα ερωτευμένη βλέπει τον δικό της να κοιτάζει άλλη και φτιάχνεται!!προφανώς και δεν μιλάω για όλο τον πληθυσμό μιλάω για όλο το νορμάλ πληθυσμό και τον ερωτευμένο πληθυσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι η κοπέλα σου δεν είναι ερωτευμένη ή δεν είναι νορμάλ..το διατύπωσα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα υπεροχο απλα!δεν εχω να προσθεσω κατι.πιστευω πως τα ειπες ΑΚΡΙΒΩΣ οπως επρεπε!
    καλο σου βραδυ, φιλια πολλα!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω δει πολύ μεγαλύτερες διαστροφές από αυτό, από απολύτως νορμάλ ή/και ερωτευμένα άτομα :) Αν κάτι έχω καταλάβει με τον καιρό, είναι πως δεν μπορείς τελικά να πεις τίποτα για κανέναν, εφόσον δεν βλάψει την σωματική ή την ψυχική ακεραιότητα κάποιου άλλου ανθρώπου ή δεν του περιορίσει τις ελευθερίες τέλος πάντων.

    Για μένα, πολύ πιο περίεργο πράγμα είναι η ζήλεια, για παράδειγμα, που περιορίζει τις ελευθερίες του άλλου, αλλά δεν το κάνω και θέμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιος σου είπε ότι δεν βλάπτεις την ψυχική ακεραιότητα της κοπέλας σου όταν κοιτάς άλλες..?? επειδή στο λέει??εσύ το θεωρείς σωστό?? δηλαδ'η όταν βλέπεις ένα ζευγάρι και ο άνδρας κοιτάει όποια περάσει ή ακόμα χειρότερα μία συγκεκριμένη εσύ το βλέπεις ως υγιή σχέση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ηλι μου, εννοείται ότι είναι και άλλα ,,πολλάαααα άλλα, αλλά είπα να τονίσω τα πιο σπαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην πράξη, και όχι στην θεωρία, όλα κρίνονται. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν ακραία πράγματα στο σεξ (δεν θα σου μιλήσω για κοπρολαγνείες και χρυσές βροχές, θα μείνω στα δεσίματα π.χ.), και κανείς (ή μάλλον, όχι εγώ) δεν θα έπρεπε να τους κρίνει επειδή γίνεται με την συναίνεση και των δύο, στο κοίταγμα θα κολλήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το κοίταγμα δεν θεωρώ πως γίνεται με την συναίνεση και των 2 .. και μιλάω για μια υγιή σχέση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία λοιπόν, από την στιγμή που δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό, τη νοοτροπία ή την σκέψη των μισών ανθρώπων που πατάνε στον πλανήτη γη, θα σου πρότεινα να κρατήσεις μια πισινή. Άλλο το να λες ότι εσύ δεν θα το γούσταρες σε μια σχέση δική σου, κι άλλο να προσπαθείς να πεις ότι καμία γυναίκα δεν θα το γούσταρε, γιατί πολύ απλά αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις :) Δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον ευτυχώς, για λόγους ποικιλίας), δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγώ μιλάω για την πλειοψηφία των γυναικών και δεν κρατάω καμία πισινή ελευθερία λόγου έχουμε και αν δεν σου αρέσει να μην το διαβάζεις.. δεν γράφω σε καμιά εγκυκλοπαίδεια αλλά σε blog.στο ΔΙΚΟ μου blog. Και θα γράφω ότι θέλω..αφού τρως εσύ τα παραμύθια ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν ζηλεύουν βρήκες τη μιά και μοναδική..μπράβο σου!!! να τη χαίρεσαι.. τώρα άσε εμάς τις ζηλιάρες να γράφουμε τα δικά μας.δεν αναφέρθηκα στη σχέση μου αλλά σε κάτι λιγούρια που το κάνουν συνέχεια και τα φυτά που συνοδεύουν το ανέχονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό θα είναι το τελευταίο μου σχόλιο, μιας και, μετά το τελευταίο σου σχόλιο, διαπιστώνω ότι είμαι ανεπιθύμητος εδώ μέσα.

    Καταρχάς, χαίρομαι πολύ που έρχεσαι στα λόγια μου, μιας και μιλάς πλέον για την "πλειοψηφία των γυναικών" ενώ πριν μιλούσες για "ΚΑΜΙΑ" γυναίκα.

    Δεύτερον, να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το φοβερό -και αήττητο, ομολογώ- επιχείρημα τύπου "αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις", πραγματικά αποστομωτικό. Βέβαια, ουδέποτε υπήρξε εκ μέρους μου προσπάθεια φίμωσης σου, σε αντίθεση με σένα.

    Τρίτον, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που, εμμέσως πλην σαφώς, αποκάλεσες τόσο εμένα "λιγούρι", όσο και την κοπέλα μου "φυτό", χωρίς να ξέρεις βέβαια (ούτε και να ρωτάς) ότι γίνεται και το αντίστροφο, πάντα στα πλαίσια της πρόκλησης και φυσικά χωρίς να έχει κανείς από τους 2 μας να φοβάται ότι θα φάει κέρατο. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το άλμα λογικής που έκανες, που από μια φράση κατέληξες σε αυτούς τους 2 χαρακτηρισμούς.

    Ο καθένας στο blog του λοιπόν.

    (Μην μπεις στον κόπο καν να απαντήσεις, δεν χρειάζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν προσπάθησα να φιμώσω κανέναν, ειπα την γνώμη ΜΟΥ ..στο blog ΜΟΥ δεν εκφράζω τα θέλω πάνω στη δική μου σχέση, αλλά αυτά που συμπέρανα στα τόσα που ακούω από τους γύρω μου..και δεν άκουσα καμια από τις γύρω μου να τη φτιάχνει που ο γκόμενος της κοιτάει άλλες. δεν θα κάτσω να σου αναλύσω περιτέρω γιατί δεν σε αφορά. τέλος δεν αναφέρθηκα σε εσένα και στην κοπέλα σου.συ είπας ..δεν ξέρω πως είστε ούτε και με νοιάζει να μάθω.. καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1. Αν επιτρέπεται το φλερτ (και όχι μόνο...) και σε σας;
    2. Ο χαρακτηρισμός "μπάζο" δεν είναι, κατ' ανάγκην αντικειμενικός. Μπορεί να την βλέπετε εσείς μπάζο κι εμάς να μας καυλώνει, για κάποιον λόγο, που μπορεί να τον ξέρουμε ή όχι. 'Αλλωστε το ίδιο ισχύει και αντίστροφα...
    3. Πολύ σωστό!
    4. Δυστυχώς δεν μπορούμε, παρόλο που συχνά μας το ζητάτε. Τώρα, μπορούμε να έχουμε γνώμη και για άλλα πράγματα, χωρίς να είμαστε ειδικοί. Με εξαίρεση την ιατρική που είναι πολύ επικίνδυνο να την εξασκούν οι δικηγόροι, οι λογιστές, οι δημοσιογράφοι, κλπ!
    5. Ε, προσπαθούμε. Αν δεν τα καταφέρνει/με δεν θα τα χαλάσουμε κιόλας. Μην ξεχνάμε ότι πολλές "φιγούρες" του σεξ που σήμερα εφαρμώζουμε τις πρωτοείδαμε σε τσόντες!
    6, 7, 8) Πολύ σωστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή