Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

νεύρααααααααα και ζώδια


Σαν άνθρωπος έχω απίστευτα νεύρα.. αν και είμαι μια σταλιά , με μια μπουνιά πάνω στα νεύρα μου,  ξαπλώνω και το Ζαμπίδη. Με εκνευρίζουν πολλά πράγματα αλλά φροντίζω να μην ξεσπάω στους άλλους , αμα δεν φταίνε. Προχτές ξύπνησα με κέφια , και ήμουν σίγουρη πως θα έχω μια τέλεια μέρα. Άνοιξα τηλεόραση, έφτιαξα καφέ, και άκουσα τη Λίτσα Πατέρα να λέει πως αναμένεται ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο για το ζώδιο μου, με εκπλήξεις . Πριν χεστώ από τη χαρά μου, και μιας και άνοιξε ο καιρός είπα να βάλω μπαλαρίνες. Τις έβγαλα από το κουτί τους και μπήκα για μπάνιο. Μέχρι να βγω, να ντυθώ ,να στολιστώ το σκυλί μου είχε ήδη φάει τη μία και ετοιμαζόταν για την δεύτερη.  Καυτά δάκρυα κύλησαν στο φρεσκοβαμμένο πρόσωπό μου και άρχισα να την κυνηγάω. 20 λεπτά μετά, εγώ βρισκόμουν ιδρωμένη στην κρεβατοκάμαρα να μετακινώ το κρεβάτι πέρα δώθε και αυτή η σκασμένη να κρύβεται από κάτω. Τελικά το ξύλο το γλίτωσε και γω έφυγα μες τα νεύρα.
             Πριν προλάβουν να μου περάσουν , τσακωνόμουν με τον καλό μου, ο οποίος θα πήγαινε να φτιάξει το κινητό του και ήθελε να πάει και το δικό μου για σέρβις γιατί που και που κολλάει. Για να μην τα πολυλογώ του το έδωσα αφού το απόγευμα θα το έπαιρνα πίσω. Έλα όμως που το σύμπαν μου κάνει πλάκα για να γελάει με τα νεύρα μου.
18.15 παίρνω το κινητό μου, το τεστάρω, χαιρετώ τον τεχνίτη και φεύγω.
18.25 δέχομαι κλήση, το σύστημα  touch δεν δουλεύει . δεν μπορώ να απαντήσω.
18.30 πίσω στο κατάστημα.
-κάτι πειράξατε και δεν δουλεύει.
-χίλια συγνώμη σε μισή ώρα έλα να το πάρεις.
19.15 πίσω στο κατάστημα. Παίρνω το κινητό.το τεστάρω όλα καλά φεύγω.
19.30 κολλάει το touch, το ακουστικό κάνει παράσιτα, το home button δεν πατάει. Αρχίζω να νευριάζω , σκέφτομαι την μπαλαρίνα και νευριάζω χειρότερα.
20.50 μπαίνω στο μαγαζί κατακόκκινη από τα νεύρα. Βρίζω έναν πελάτη που τον πέρασα για υπάλληλο. Ζητάω συγνώμη. Βρίζω τον τεχνικό, μου λέει να ηρεμήσω. Περνάνε 5 λεπτά δεν ηρεμώ. Μου λέει να περάσω σε μια ώρα.
21.00 μπαίνω στο μαγαζί, ένας καημένος κάθεται μαζεμένος στην καρέκλα. Μου δίνει το κινητό μου. ελέγχω.όλα οκ. Κρατάω τον τεχνικό μέχρι τις 10 να σιγουρευτώ ότι δουλεύει.
21.45 φεύγω .
22.30 κολλάει το γαμημένο home button,  τιμωρώ το σκυλί μου για το πρωί. Πάω στη δουλειά του φίλου μου και αρχίζω να του φωνάζω για το μαλάκα που πήγε και έδωσε τα κινητά μας. Βρίσω το σόι του τεχνικού με έμφαση στη μάνα του, το σπίτι του και εύχομαι να του καεί το αμάξι.
24.00 έχω πιει 4 ποτά και έχω ηρεμήσει.
2.00 κοιμάμαι
6.00 ξυπνάω μες τα νεύρα, γιατί τα θυμήθηκα όλα. ξυπνάω και το φίλο μου, γιατί φταίεικαι θέλω πάλι να ξεσπάσω.
8.00 ντύνομαι και φεύγω και περιμένω να ανοίξει το γαμωμάγαζό του.
9.00 δεν θέλω να σας αναφέρω το τι έγινε εκεί μέσα. Αν είχα γκασμά θα το χα σπάσει όλο. Στις  11 πήρα πίσω κομπλέ το κινητό μου, μου επέστρεψε το αρχικό ποσό για το σέρβις και ζήτησε 1000 συγνώμη.
15.00 παίρνω ταξί να πάω για μια συνέντευξη.
Όπου τ ταξιτζής, ε εγώ.
Τ – από πού είσαι?
Ε – από θεσσαλία.
Τ – καλά το βρήκαμε τώρα όλες ελληνίδες.
Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι το μαλλί είναι αποτέλεσμα ντεκαπάζ. Και στην τελική δεν είμαστε όλες οι ελληνίδες μελανούρια.
Τ – ε καλά τώρα..
Ακολουθεί 5λεπτη συζήτηση για κόμματα , με έμφαση στη πατρίδα μου Ρωσία( όπως επέμενε) .Μου βρίζει το κράτος, τους πολιτικούς και ότι ο κλάδος του είναι μάγκες και πως 30 χρόνια κάνει ότι θέλει. Κανείς δεν μπορεί να του πει τι θα κάνει. του λέω να στρίψει αριστερά στην επόμενη γωνία. Το κάνει αμίλητος. Πλήρωνω του λέω ένα σπασίμπα και φεύγω.
15.30 μπαίνω στη συνέντευξη. Όλα τέλεια. Δείχνω βιογραφικό ,δείχνουν ενδιαφέρον. Με ρωτάνε για προυπηρεσία. Που να τα βρω χριστιανέ μου?? διαβάζεις ότι είμαι 23, έχω πτυχίο 10 μήνες , πώς στον πουτσο να έχω προυπηρεσία πάνω στο αντικέιμενό μου?

Το βράδυ συνεχίστηκε με τον ημιτελικό του τουρνουά δηλωτής που σας έλεγα όπου οι αντίπαλοι απλά μας ξεφτίλισαν.  το ηθικό δίδαγμα είναι να μην πιστεύετε στα ζώδια.
Υ.Γ.  wtf δλαδή ρε  λιτσάκι ??

16 σχόλια:

  1. Απαπαπαπαπαπα φιλενάδα WTF εις το τετράγωνο, τι μούτζα πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αστα να πανε ρε κορμι.. εν τω μεταξυ με το κειμενο σου δεν ξερεις τι μου εκανες.. εβλεπα πολιτικους και σκεφτομουν αυτα που γραφεις..wtf?

      Διαγραφή
  2. χαχαχχααχχααχαχααχχαχαχαχ!
    Ρούσκα μπλιετ! Ντα;

    Χαχαχαχαχαχα!

    Φιλάκια Ρούσκα!
    ΥΓ: Παίζεις δηλωτή;; Πότε θα παίξουμε μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νιετ ρουσκα μπλιετ.. οποτε θες.. μετα το ξεφτιλίκι μου...

      Διαγραφή
  3. Hello Mary, I am a new follower(61). Thank you for stopping by! I hope your day is a good one and that you will come back again soon. Greetings from Rio de Janeiro/Brasil!
    Literatura&Linguagens /Nelson Souzza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχα!!Χαχαχα!Την έχω πατήσει κι εγώ με την καταγωγή."Ρωσίδα είστε;" με ρώτησε ο κύριος στα εισιτήρια την πρώτη και τελευταία φορά που πήρα λεωφορείο φέτος." Όχι " του απάντάω, "ελληνίδα" "αααααααααα!Γιατί οι Ρωσίδες είναι έτσι περιποιημένες,οι δικές μας μόνο για σκούπισμα και σφουγγάρισμα είναι".Είπα ευχαριστώ πολύ και έφυγα...ο βλάκας!Καλά που το είπες να ακούσω αύριο την κυρία Πατέρα και τον ζυγό.Θα φτιάξουν τα πράγματα ...φιλάκια κοριτσάκι!!!
    Καλό βράδυ και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα μην δουν ξανθια..πρεπει η ελληνιδα να ναι μελανούρι δηλαδή??

      Διαγραφή
    2. Ε μα...έλεος!!Ξέρουν τι τραβάω εγώ για να το έχω υγιές;
      Καλημέρα!!!Πολλά Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Και μετά από αυτό να μαντέψω ότι είσαι Κριός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ ψήφισες τον Πούτιν μήπως;
    (τρελό αστείο έκανα πάλι. Χιουμοράκι που διαθέτω ε;)

    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και γω για κριός σε έκοβα αλλά ισως έχεις Αρη στον κριό...

    Καρκίνος με ωροσκόπο ζυγό???? Βοήθειά σου!! :-p
    Για να βρεις δουλειά καταχώνιασε τον καρκίνο και βγάλε έξω τη διπλωματία και την κοκεταρία του ζυγού... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eξαφανίσου για λίγο ακόμη, να μη θυμόμαστε ότι υπάρχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ατυχία & συμπονώ αλλά δε γίνεται να μην το πω:
    Ποτέ-ποτέ-ΠΟΤΕ δε χτυπάμε το σκυλί μας. Ποτέ όμως. Αυστηρό βλέμα κι αδιαφορία για 5 λεπτά φτάνουν. Μετά από 5 λεπτά το έχει ξεχάσει κι όποια τιμωρία του είναι ακατανόητη με συνέπεια να παθαίνει ψυχολογικά προβλήματα και να αντιδρά... τρώγοντας τα παπούτσια μας.
    Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με εκνευρισε ο ταξιτζής.
    και ο τεχνικός.
    και λίγο το σκυλί. αλλά λίγο.

    φιλακια ανευρίαστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή