Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Συμβουλές προς γυναίκες

Μετά το αντίστοιχο κείμενο προς άνδρες, θεωρώ υποχρέωση μου να παραθέσω κάποιες συμβουλές και προς τις γυναίκες. Το λοιπόν :
1 ) Όταν ο γκόμενος σας κοιτάζει κάποια άλλη (διακριτικά πάντα), δεν είναι ανάγκη να κρεμάτε τα μούτρα σας μέχρι το πάτωμα ούτε να τσακώνεστε. και σεις το κάνετε και μάλιστα αδιάκριτα. Βέβαια αν τη φλερτάρει ταυτόχρονα ή έχει ξεστραβωθεί έχετε κάθε δικαίωμα να του ανοίξετε το κεφάλι.( είπαμε να κοιτάξει λίγο τον κώλο της όχι να την πηδάει με τα μάτια.)
2 ) Σταματήστε να σχολιάζετε αρνητικά άλλες γυναίκες. ναι αυτές οι θεές που κοιτάνε οι άνδρες στην τηλεόραση και στα περιοδικά είναι πιο ωραίες από εσάς και με το να ουρλιάζετε ότι έχει κυτταρίτιδα ή στραβή μύτη δεν σας κάνει πιο ωραίες αλλά κομπλεξικές.
3 ) Σταματήστε να φρικάρετε με το σώμα σας . Κάθεστε και μετράτε θερμίδες από το οτιδήποτε ενώ στην πραγματικότητα θα το φάτε όσες θερμίδες και να χει. Κρατήστε ένα μέτρο σε όλα. Δεν είναι ανάγκη να τρώτε τα κέρατα σας τα χριστούγεννα και να παλεύετε 3 μήνες μετά να τα χάστε για να ξαναπάρετε το Πάσχα.
4 )Μη ζητάτε βοήθεια συνεχώς από τους άνδρες. Δεν είναι τραγικό να αλλάξτε μόνες σας μία λάμπα.
5) Μην ντύνεστε σαν σούργελα, ξέκωλα και ταυτόχρονα ψάχνετε για σοβαρή σχέση! Ο κώλος σας σε κοινή θέα δεν είναι από τα ζητούμενα των ανδρών για σοβαρή σχέση.
6) Τον θέλετε , τον κυνηγάτε έχετε πάθει ψύχωση μαζί του αλλά εκείνος είναι απόμακρος. Όχι δεν τον παίζει δύσκολος, απλά ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Δεν κατάλαβα ποτέ την εμμονή μιας κοπέλας να ξεφτιλίζεται και να επιμένει να κυνηγάει κάποιον που τη φτύνει. Ακόμα και αν περάσατε κάποια βράδια μαζί , δέξου ότι σε ήθελε απλά για σεξ και προχώρα στον επόμενο!
7 ) Μην ρωτάτε πράγματα που δεν αντέχετε την απάντηση. Ο σύντροφός σας είχε ένα παρελθόν όπως και εσείς με το να ρωτάτε πράγματα για άλλες σχέσεις που είχε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να φρικάρετε περισσότερο.
8 ) Σεβαστείτε τις φίλες σας. Δεν είναι τυχαία υποτιμημένη η γυναικεία φιλία. Υπάρχουν 100 χιλιάδες άνδρες γύρω σας γιατί πρέπει να την πέσετε σε εκείνον της κολλητής σας??
9 ) Σταματήστε να προσποιείστε κάτι που δεν είστε. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθείτε.
10 )Σταμάτα να κολλάς σε χαζά και να πρήζεις τους γύρω σου. Μπορεί να ξεχνάς κάτι σημαντικό, θα θυμάσαι για πάντα όμως κάτι που σου ο δικός σου μια Παρασκευή στις 8 και τέταρτο στο τάδε μέρος.
11 ) Σταματήστε να γκρινιάζετε για όλα και μην ξινίζετε κάθε φορά που μπαίνει μια πιο ωραία από εσάς στο χώρο που βρίσκεστε.
12 ) Μην βασανίζετε το μυαλό σας με το αν θα σας χωρίσει ή όχι. Αν ένας άντρας θέλει να σας σουτάρει ΘΑ το κάνει.
13 ) Σταματήστε να πετάτε λεφτά σε άχρηστες μαλακίες. Και κόψτε το υπερβολικό βάψιμο δεν σας κάνει πιο ωραίες, σας κάνει απλά να μοιάζετε με καρνάβαλο.
14 ) Δεχτείτε επιτέλους ένα χωρισμό. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ πάτε παρακάτω.

5 σχόλια:

  1. Χαχα, φοβερό άρθρο(και το παράλληλο για τους άνδρες)! Ξετυλίγεται κάθε αλήθεια που πρέπει να αποδεχτεί μια γυναίκα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγαλμα θα σου στήσω,ειλικρινά!Σε βρίσκω ποοολύ σωστή;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και τα παραλες σε καποια σημεια, εχεις point...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2,5,12,13,14 απίστευταααα και τα λέω και εγώ!!!! χαχαχαχα αλλά ποιος μας ακούει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή