Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τι έμαθα σήμερα

Χτες σαν καλό κορίτσι σηκώθηκα αλαφιασμένη από τον ήχο του kill bill στο ξυπνητήρι μου έβαλα ότι βρήκα μπροστά μου ως συνήθως όταν ξυπνάω χάλια. Κατσάδιασα το σκυλί μου που έψαχνε τα σκουπίδια όλο το βράδυ. Και βρέθηκα με ένα άκυρο τζιν και μια αντρική μπλούζα να προσπαθώ να βάλω πούδρα στο ασανσέρ καθώς πήγαινα για δουλειά. Όπως πάντα έφτασα αργοπορημένη και εκνευρισμένη από την κατά τα άλλα συμπαθέστατη γριούλα που πετυχαίνω κάθε πρωί μπροστά μου και περπατάει στο στενό πεζοδρόμιο με το πάσο της. Η μέρα μου κύλησε υπέροχα με εμένα να γκρινιάζω σε όλη τη διάρκεια του 8 ωρου ότι νυστάζω και ότι θέλω να σχολάσω και να πάω να ξεραθώ. Δυστυχώς τα σχέδια άλλαξαν όταν μου τηλεφώνησε μια καλή μου φίλη που είχα καιρό να δω. Συμφωνήσαμε να πάμε για μια αθώα μπίρα αν και νύσταζα του κερατά και ήμουν ντυμένη αλλοπρόσαλλα . φυσικά η μία μπίρα έγινα γρήγορα 5ποά και κάπου εκεί είχε πάει δώδεκα και κάτι. Αποφασίσαμε λοιπόν ,όχι να πάμε σπίτι γιατί ήμασταν αρκετά μεθυσμένες για να νυστάζουμε, για χορό. Για να μην τα πολυλογώ , θα σας τα πολυλογούσα δηλαδή αλλά δεν τα θυμάμαι. Θυμάμαι ότι χόρεψα πολύ τόσο πολύ που σίγουρα αύριο δεν θα μπορώ να γελάσω από τον πόνο στους μυς. Φυσικά χάλασα όλο το μεροκάματο μου σε ποτά, κάπνισα 1 μιση πακέτο ( έχω σοβαρές υποψίες ότι μου έκαναν τράκα όσο χόρευα) , και κάπου κοντά στο χάραμα αποφάσισα να σύρω το κουφάρι μου στο σπίτι. Κάθισα στον καναπέ διαλυμένη σε κομμάτια και απέκτησα 1 κιλό τρώγοντας πακοτίνια σαν φυτό μπροστά στην τηλεόραση. Και κοιμήθηκα όρθια με τα ρούχα. Σήμερα το πρωί ξύπνησα ξαπλωμένη στον καναπέ γιατί έπρεπε να ουρήσω για χιλιοστή φορά αφού μέσα στον ύπνο μου ήπια 3 μεγάλα μπουκάλια ζαγόρι. στο πορτοφόλι μου είχα το ποσό των 2,8 ευρώ και φυσικά δεν είχα ούτε ένα τσιγάρο. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας και αυτό που έμαθα σήμερα είναι να ντύνεστε καλύτερα στη δουλειά γιατί δεν ξέρετε ποτέ τι θα προκύψει !

4 σχόλια:

  1. Φυσικά και είναι αυτό το ηθικό δίδαγμα να είμαστε καλύτερα ντυμένες και χτενισμένες(πρέπει επιτέλους να αποβάλλω αυτό τον ατημέλητο - εύκολο κότσο )γιατί ποτέ δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί η μέρα...αααα! και ότι τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα!
    Να περνάς πάντα τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxa!swsth alla pante re gamwto otan eimai opws na'nai tyxainoun ta kalytera, opote den exw orexh kai vgainw exw pernaw teleia giati de me noiazei tipota allo! kai panta me ta xeirotera mou rouxa synantousa olous tous wraious kai to kalytero de tous pernousa adiaforh giati hmoun pio fysikh! poses fores nty8hka kai vghka kai tipota...
    vges opws 8es (alla gia sigouria exei sth tsantoula sou anaplhrwmatika rouxa)!
    xaxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να πω.. καλα να παθεις.. δεν παει ..
    καλα δεν ηξερες δεν ρωταγες..
    οταν παμε για δυο μπυρες αυτες γινονται 22.
    παντως καλα περασες φιλη μου..
    γιατι πονοκεφαλο δεν ειδα να γραφεις οτι ειχες..
    σε παραδεχομαι..
    την καλησπερα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @κατερινα εννοείται πως τα καλύτερα έρχονται από το πουθενά.πάντα μα πάντα.
    @λια τελικά όταν είσαι ατημέλητη περνάς καλύτερα δεν σε νοιάζει ούτε το μακιγιάζ γτ απλά δεν υπάρχει.
    @νυχτολούλουδο είχα ένα ανακάτεμα αλλά μέχρι εκεί ήταν και πολλά τα πακοτίνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή