Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

What makes me a bitch!!!

Δυστυχώς ή ευτυχώς όλοι έχουμε κάποια χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας και μας ξεχωρίζουν από τους άλλους ανθρώπους. Και ξέρω πως όσοι με αγαπάνε με αγαπάνε με αυτόν τον χαρακτήρα που διαθέτω !! είμαι μυστήριος άνθρωπος και καμιά φορά λειτουργώ παρασυρόμενη από τα συναισθήματα μου εν απουσία λογικής!! Γι αυτό και εκνευρίζομαι 23 ώρες το 24 ωρο. Ποια είναι τα πράγματα που την δίνουν τρελά?
1)οι άνθρωποι σε αργή κίνηση! Μου τη δίνει στα νεύρα όταν σε στενό πεζοδρόμιο ο μπροστινός μου πηγαίνει με το πάσο του. μπορεί να σκέφτεσαι τα χίλια δύο στο δρόμο ή να σου αρέσει να βαδίζεις αργά όμως οι από πίσω σου μπορεί να βιάζονται ή απλά να βαδίζουν γρήγορα. γι αυτό κούνα το κορμάκι σου να περάσουμε και εμείς.
2)οι άνθρωποι που μιλάνε αργά!! Εδώ το θέμα σηκώνει διευκρίνηση. το να μιλάς αργά γιατί σκέφτεσαι είναι οκ, το να μιλάμε όμως για χαζά θέματα και να κάνεις 47 δευτερόλεπτα να συντάξεις μια πρόταση 25 λέξεων είναι απαράδεκτο και εκνευριστικό.
3)οι χαζές ερωτήσεις!! Μπαίνω σπίτι!! ήρθες??? Εσύ τι λες????
4)οι άνθρωποι που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. δεν ξέρεις τα πάντα επειδή διάβασες ένα βιβλίο, ούτε έχεις στιλ επειδή ντύνεσαι βιτρίνα .στην κατηγορία εντάσσονται και οι νεολαίοι που το παίζουν επαναστάτες και ζουν μέχρι τα 25 με τα λεφτά του μπαμπά. Βγες να δουλέψεις για να ζήσεις και μετά διαμαρτυρήσου !
5)οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη λέξη εγώ σε κάθε πρόταση. Υπάρχει και το εσύ αυτός-ή-ό εμείς εσείς αυτοί. Άσε λοιπόν τους άλλους να πούνε πόσο γαμάτη είναι η ζωή σου.
6)οι γκόμενες που νομίζουν ότι είναι ωραίες. Το ότι σε κοιτάνε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι ωραία. Μπορεί να μαθεύτηκε ότι το δίνεις εύκολα. Και τα 200 λαικ στις φωτογραφίες σου δεν σημαίνουν ότι είσαι θεά, αναρωτήσου από τους 2000 ‘’φίλους’’ σου γιατί δεν πάτησαν λαικ οι υπόλοιποι 1800!!
7)η μανία μου να ξεκινάω καινούργια πράγματα. Στο πρώτο έτος ξεκίνησα αργεντίνικο τανγκό , έκανα τρία μαθήματα. Στο τρίτο πήγαινα Rnb για 2 μήνες , μετά πήγα 3 φορές προπόνηση στην ομάδα του πανεπιστημίου, πέρσυ έκανα 3 μαθήματα Pole dancing. Πάντα μα πάντα ξεκινούσα κάτι πριν τελειώσω με το προηγούμενο. πράγμα που μου τη δίνει απίστευτα. Το ίδιο κάνω και με τα βιβλία ! τα διαβάζω μέχρι τη μέση και μετά περιμένω να γίνουν ταινία.φέτος άρχισα ισπανικά . αυτό το τελευταίο ελπίζω να μην το βαρεθώ.
8)οι αγενείς άνθρωποι! Η ευγένεια είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ανθρώπινου είδους. Και αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος πρέπει να διαθέτεις τα στοιχειώδη.
9)Οι άνθρωποι που μονίμως κάτι τους φταίει. Αν δεν σ αρέσει κάτι. ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ.
10)οι κάγκουρες με τα χιλιοφτιαγμένα αμάξια που οδηγούν με 10 χιλιόμετρα την ώρα τέρμα μουσική και σταματάνε να πειράξουν ό,τι θηλυκό δούνε. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί. Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι αν την πέσεις σε μια κοπέλα από το αμάξι σου ό,τι ηθικής και να ναι θα σου κάτσει??
11) οι χαζοκάγκουρες με την κλασική φόρμα dsquared με την φίρμα τυπωμένη (όπως είπε και ο μαικ στον μπραφ) στον π..τσο. πιθανή παραγγελία εσπρεσάκι στρέτο ή φυσικό χυμό και τοστ με 9 φέτες γαλοπούλα( κάνουν γράμμωση). Επάγγελμα : γιος του μπαμπά τους.
12)οι άνθρωποι που δεν εκτιμούν τίποτα. Πρέπει να σου συμβεί κάτι χειρότερο για να εκτιμήσεις αυτό που έχεις τώρα??
13) οι ανορθόγραφοι και εκείνοι που δεν χρησιμοποιούν σωστά την μητρική τους γλώσσα.
14) ο κομμωτής στο αγαπημένο μου κομμωτήριο που μου είπε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα για να είμαι πιο φυσική και να μακρύνουν. Εγω τα θέλω καμένα ,και αφύσικα. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. ειναι μαλλιά ΜΟΥ. και συ αν θες να δείχνεις πιο φυσικός βγάλε τους φακούς επαφής σου με χρώμα ..ήμαρτον. και Btw ως δασκάλα και με αφορμή το 14 να πω πως είναι ΚΑΜΕΝΟΣ το σωστό και όχι καμμένος. Λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει.
15) το κράτος, που με έφτασε σε σημείο να ντρέπομαι που δίνω φαί στο σκύλο μου, τη στιγμή που άνθρωποι που πολέμησαν για μένα, ψάχνουν τις νύχτες στα σκουπίδια. και αυτό γιατί έχουν ακόμα αξιοπρέπεια.
16) οι ρουφιάνοι, οι προδότες,οι σκατάνθρωποι και αυτοί που επιβεβαιώνουν το ‘’όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια’’.
17)οι άνθρωποι που με κρίνουν από την εξωτερική μου εμφάνιση. όχι δεν με νοιάζει μόνο να ντύνομαι και να βγαίνω .αν δεν με ξέρεις μην κρίνεις γιατί η χαζοξανθιά που θεωρείς αλκοολική και χαζοβιόλα, έβγαλε ένα πανεπιστήμιο στην ώρα της και μιλάει 3 ξένες γλώσσες. επίσης έκανε ταξίδια που δεν θα κάνεις ποτέ.και τουλάχιστον κάνει κάποιους ανθρώπους περήφανους. εσύ κάνεις κανέναν ή μέχρι και οι γονείς σου σε λυπούνται??
18) καμιά φορά ο εαυτός μου, που δεν ακούω κανέναν και κάνω πάντα του κεφαλιού μου.

6 σχόλια:

  1. Χαχα Mary....Μήπως είσαι η χαμένη αδερφή μου;Πόσο να συμφωνώ!!!
    Υ.Γ.κι εγώ θέλω τα μαλλιά μου καμένα!!!Τα αγαπώ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορεί και να μαι!!αγάπη προς το αλκοόλ ,καμένα μαλλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, οι άνθρωποι σε slow motion είναι γραφικοί, τους αγαπάμε και τους θαυμάζουμε όσο τους αντέχουμε. Μετά προχωράμε και συντονιζόμαστε σε άλλο σταθμό. Έχω γνωστή που είναι slow motion σε όλα της. Το 7 το έχω κι εγώ. Αλλάζω ενδιαφέροντα ανα έτος. Όλα φτάνουν ως ένα σημείο, σε κανένα δεν γίνομαι expert. Κοστίζει βέβαια ειδικά όταν έχει τόσα και τόσα παρελκόμενα το κάθε χόμπι... Τι φταίει άραγε? Γιατί μας κουράζει και να μας γίνεται βαρετό το ίδιο πράγμα? Η ματαιοδοξία μας φταίει άραγε που που μας οδηγεί σε αναζήτηση νέων πραγμάτων που θας μας δώσουν πρόσχαρη χαρά? μέχρι να βαρεθούμε και να ψάξουμε νέα πράγματα?

    Υ.Γ. Το αλκοόλ σε δόσεις παλιά ήταν φάρμακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου άρεσαν όλα... κάπως έτσι είμαι και εγώ!!!
    Έχεις βραβειάκι....πέρνα να το πάρεις!!!μάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπέρα!! καλά σίγουρα αυτά που τσαντίζουν εμένα δεν τσαντίζουν και τους υπόλοιπους. εδώ καμιά φορά με τσαντίζω και εγώ!! και λογικά πρέπει να τσαντίζω και πολύ κόσμο!! δεν θεωρώ ότι η αλλαγή δραστηριοτήτων γίνεται από τη ματαιοδοξία μας. προσωπικά βαριέμαι πολύ εύκολα,κάτι που θα το αγαπήσω πολύ όμως δεν πρόκειται να το αφήσω τόσο εύκολα!! btw το αγαπώ το μπλογκ σου!!κράζεις ευγενικά..θεικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή